2017. 12. 11.

Gondolkodást átalakító fogyókúra


“Teszel egy lépést a természet felé, ő kettőt fog lépni feléd.”
(Guboo, aboriginal bölcs, vezető)

Te is megtapasztalhatod ezt. Az Ethno Health receptúrák nem csupán a fizikai létre hatnak, hanem a gondolkodásodat is pozitívan változtatják.
Én ezt tapasztaltam. Egy hónapos tisztító kúrát tartottam, melynek röviden a lényege, hogy 10 nap vegán étrend majd 10 nap léböjt, majd 10 nap vegán étrend. A kúra alatt végig szedtem az Ethno Vitalkomlpexet. A kúrát minden nehézség nélkül végig tudtam csinálni, a gondolataim nem a kúra és az étrend körül jártak (túlsúlyos, 50 éves 2-es típusú cukorbeteg férfi vagyok), egyszerűen éltem a normál életemet.
Sikerült leadnom 6 kg-ot, az éhgyomri cukorértékem a 8,2-ről 6.9-re csökkent. A kúrát szeptember közepén fejeztem be, azóta sem tértem vissza a kúra előtti életformámhoz.
Hetente több alkalommal sportolok, amit igénylek is, nem kényszerítem magam, az étrendem is nagyban változott, elhagytam teljesen a tejet és tejtermékeket, a kenyeret. Nyugodtan átalszom az éjszakákat.
A kúra hatására átalakult az életem, szabadabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.
Régebben más kúrák esetén ilyen tapasztalataim nem voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bántalmazó kapcsolatból való felállás segítése

36 éves nőnek javasoltuk a Schisandra 13 szedését, aki egy lelkileg súlyosan bántalmazó kapcsolat után szeretett volna felépülni. Az utób...